Eigen werkervaring als nuttige leerschool

Dontwikkeling is opgericht door Don Willigenburg. Hij doet zijn bedrijfsnaam eer aan: hij is zich ook zelf blijven ontwikkelen als ondernemer, trainer, consultant en interim-manager. Op zijn 21ste start hij met zijn broer een eigen bedrijf. Een nuttige leerschool. Twee jaar later besluit hij bij een baas te gaan werken, daar blijft hij iets missen. Hij wil zijn eigen koers volgen. Via de studies bedrijfskunde, HRM, opleidingskunde en organisatiepsychologie verdiept hij zich in de harde én zachte kant van bedrijfsprocessen, in de rationele én relationele kant.

Training- en adviesbureau in Hoevelaken

In 2017 start hij training- en adviesbureau Dontwikkeling in Hoevelaken. ‘Dit is de plek waar ik wil zijn’, zegt Don nu. ‘Ik heb op basis van theoretische kennis én mijn eigen werkervaring een eigen werkwijze ontwikkeld met betrekking tot verandermanagement. De Dontwikkelcyclus. Daarmee help ik mensen om zich persoonlijk te ontwikkelen en bedrijven om hun rendement te vergroten door medewerkers beter in te zetten. Ik geef groepstrainingen, individuele begeleiding en begeleiding ‘on the job’ en kan ook tijdelijk in een bedrijf meedraaien om veranderingen te verankeren. Ik zie mezelf als procesmanager: kritisch, analytisch, empathisch. De wereld verandert snel, het is goed om in jezelf te investeren om die veranderingen de baas te kunnen. Ik geloof in de mogelijkheden van mensen, maar zie ook dat niet bij iedereen het vlammetje meer brandt. In dat geval help ik graag om dat vlammetje weer te ontsteken. Ik geloof in veranderen en verbeteren door educatie.’

Meer weten over Don Willigenburg?

Onderstaande video bevat een impressie van de aanpak van Dontwikkeling. In de blog Tik tik, wie ben ik? is meer te lezen over Don. Daarnaast is er meer over Don te lezen op de website van Jong aan het roer.

Kleur geel in de huisstijl

Geel activeert de hersenen, stimuleert de mentale activiteit. Geel staat voor optimisme en energie. Termen als logica, leren, wijsheid en groeien horen bij deze kleur. Daarom hoort de kleur geel bij Dontwikkeling.

Dontwikkeling; Don’t forget the people!

Meer over Don Willigenburg van Dontwikkeling