Ondernemers

Bob Groene – Eigenaar Groene Brandbeveiliging. Ik leerde Don kennen bij een opleiding procesmanagement. Zijn manier van trainen sprak mij aan. Hij leefde zich in in mijn probleem. Hij legt niet de oplossing op tafel, maar laat je zelf tot de juiste beslissing komen. Na de opleiding meldde ik me meteen bij hem aan voor een coachingtraject. Bovendien komt Don naar ons bedrijf om met mijn medewerkers in gesprek te gaan over hun ambitie. Mijn personeel zal net zo enthousiast zijn als ikzelf!

Yvonne Dijk – Eigenaar Topwerk. Eerst volgde ik bij Don de opleiding procesmanagement, daarna een coachingtraject. De insteek was: praktische ondersteuning bij het beschrijven van onze interne processen. De sessies kregen vanaf het eerste moment een verrassende wending. Door mijn vraagstukken bij Don neer te leggen, kreeg ik een beter beeld van wat écht belangrijk was voor Topwerk en voor mijzelf. Met zijn vragen liet hij me zien dat oplossingen soms heel dichtbij lagen. Dit resulteerde in enorme stappen vooruit. Bedankt Don!

Managers

Sjoerd Wieringa – Account Manager Business Sales Volvo Cars Ik ben met Don een coaching traject gestart om mijzelf nog verder te ontplooien in mijn functie. Met zijn directe aanpak heeft hij voor veel zelfreflectie gezorgd. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je situaties vanuit verschillende invalshoeken gaat bekijken alvorens er geacteerd wordt. Iedereen die als persoon zijnde verder wilt komen, raad ik Don aan.

Eline van Houten – Accountmanager bij Newasco Van Houten. Enkele jaren geleden stapte ik in het familiebedrijf. Ik wist toen nog niet wat mij wel en niet lag binnen het bedrijf. Daarom ben ik coaching gaan volgen bij Don. Met zijn kritische vragen maakte hij me duidelijk waar ik energie van krijg. Ik kreeg inzicht in wie ik ben als professional en wat mij wel en niet ligt. Door de coaching kreeg ik sturing en richting. Don liet me zelf nadenken, stond niet meteen klaar met zijn adviezen. Dit traject paste écht bij me. Ik ben blij met zijn doortastende aanpak. 

Marthijn van Lindenberg – Bedrijfsleider bij Kedge Safety Systems. Ik heb Don leren kennen bij een training praktische bedrijfskunde. Ik kwam er al snel achter dat we best wat raakvlakken hadden. Tijdens het coaching traject dat daarna volgde heeft hij de juiste vragen gesteld, mij vooral aan het denken gezet en mij uitgedaagd naar mezelf te kijken. Dit gebeurde allemaal op een nuchtere en ongedwongen manier. Voor mij heeft het traject bewustwording gecreëerd waaruit ik mij weer verder kan ontwikkelen. 

Andere medewerkers

Raymond Dohmen – Technisch AV Consultant bij Avesqo. Dankzij Don is mijn rol binnen ons bedrijf duidelijker en voorzie ik klanten van kwalitatief hoger advies. Hij heeft een provocerende coachingstijl, no-nonsense-coaching in zijn puurste vorm. Bij mij zorgde dit voor veel zelfreflectie. Hierdoor heb ik mijn langetermijndoelen helder voor de geest. 

Vita Ancevska – QA Coordinator bij ADAMA Northern Europe B.V. Ik merk op basis van het traject met Don bij mezelf persoonlijke ontwikkeling en dit wordt ook door anderen gezien. Daarbij merk ik dat ik een bepaalde rust heb gevonden en meer kan loslaten. Het lukt me daarnaast ook beter om me niet meer druk te maken over dingen die niet belangrijk zijn.

Susan Van Der Wardt – Medewerker servicebureau bij KNGF Geleidehonden. Don doorliep met mij een coachingtraject omdat ik mij afvroeg of ik nog wel op mijn plek zat bij mijn huidige werkgever. Samen zijn we aan de slag gegaan. Don confronteerde, zocht grenzen op, daagde me uit, hield me een spiegel voor. Bij mij werkte dit heel goed. Eerlijkheid en ‘door de regels heen lezen’ zijn wat mij betreft zijn sterkste punten. Ik hoop hem niet meer nodig te hebben, mocht dit wel zo zijn dan is hij de eerste die ik bel!

Corina Xozakos – HR/Communication Officer bij Sloe centrale. Ik heb een interessante coachingsessie met Don gedaan. We liepen langs de kust. Jij bent de reis en ontdekt, hij toont je de afslagen, jij geeft vorm aan de bestemming. Don staat voor autonomie en verbondenheid. Mijn HR-rol blijft in beweging. Zijn bijdrage aan dit proces was zeer waardevol, dank voor de spiegel en de inspiratie!

Wat zeggen klanten over Dontwikkeling?