Direct inschrijven

De eerste jaren

Als startend ondernemer werk je hard en veel. Je doet het niet voor niets, je bedrijf groeit. Het gaat zo goed dat je niet alles meer alleen kunt doen. Je gaat op zoek naar personeel. Maar welke mensen passen bij je bedrijf?

Van pionier naar leider

Jouw pioniersgeest maakt plaats voor de rol van leider. Jouw hart ligt bij je bedrijf, maar grote kans dat je medewerkers een andere drive hebben dan jij. Misschien zie je in de zomer een grote order aankomen en vraag je je medewerkers in het voorseizoen vakantie op te nemen. Maar ze willen niet, ze willen vrij in het hoogseizoen. Jij begrijpt dat niet. Bedenk: als je medewerkers net zo zouden denken als jij, zouden zij je concurrent zijn geweest. Hoe krijg je je medewerkers mee?

Creëren of managen

En wat gebeurt er als je bedrijf verder groeit. Als je groeit naar 10 medewerkers, naar 20, naar 50, naar meer? Dan worden acties gevraagd op het gebied van structuur en beheer. Je bent uitstekend in je vak, maar ben jij ook een sterke manager? Of zoek je handvatten om de juiste managers te selecteren? En wat wordt jouw rol dan?

Met de training Meegroeien met jouw onderneming bereiden we jou voor. We hebben de training zelf ontwikkeld. Met onze trucs en praktische modellen ben je klaar voor elke fase binnen jouw onderneming. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke plan van aanpak en starten in de fase waar je nu in zit.

De training in de praktijk

  • Twee dagen training in kleine groepen, op onze eigen locatie in Nijkerk (of
    online).
  • We begeleiden je (online) bij het maken van jouw eigen plan van aanpak
  • Na de groepstraining drie dagdelen een-op-een coaching, in het daaropvolgende
    halfjaar. Dit helpt je om jouw plannen in de praktijk te brengen.

Kosten

De kosten voor de totale training bedragen: € 995,00 per persoon (exclusief btw).

Locatie

We verzorgen onze trainingen op onze locatie in Nijkerk. Deze locatie is goed bereikbaar.

Online, op locatie, in company

Bij groepen groter dan vier personen kunnen we de training in overleg op maat
samenstellen. We geven de training ook in company en online. We bespreken graag de
mogelijkheden.

Klik hier om je in te schrijven